Φανή Κουλούρη
American Academy of Dramatic Arts NY
Class 2015

"Η προετοιμασία μου με την Όλγα ήταν κάτι παραπάνω από μια απλή προετοιμασία για την εισαγωγή μου στην δραματική σχολή!
ανακαλυψα πτυχές του εαυτού μου, δούλεψα μέσα μου, ξεκλείδωσα μηχανισμούς.
Η coach μου με παρότρινε να συνεχίσω την σκληρή δουλειά όταν δυσκόλευαν τα πράγματα, να ανοίγομαι και να βρίσκω την αλήθεια μέσα στις φανταστικές συνθήκες οι οποίες μου δίνονταν.
Το αξιοσημείωτο είναι ότι με έβαζε στην διαδικασία να σκεφτώ και να αφουγκραστώ καταστάσεις χωρίς να μου δίνει "μασιμένη τροφή". Με βοηθούσε να καταλάβω τις συνθήκες και να τις ζήσω όσο το δυνατόν πιο άμεσα !
Το ζητούμενο δεν ήταν η δημιουργία μιας στημένης παρουσίασης των μονολόγων αλλά οι προσαρμογή τους στις εκάστοτε συνθήκες."

Acting is not about being someone different. It's finding the similarity in what is apparently different, then finding myself in there.
- Meryl Streep
Ευγενία Βησσαρίου
American Academy of Dramatic Arts NY
Class 2015
Φλάβια Σγκόιφο
New York Conservatory of Dramatic Arts NY
Class 2014

"Δε θα κουραστώ ποτέ να ευχαριστώ την Όλγα Τζώρτζ...όχι μόνο για τους δρόμους της υποκριτικής που μου έδειξε , ούτε μόνο για την ενέργεια, την αφοσίωση και την υπομονή της σε κάθε μάθημα που κάναμε μαζί, ούτε για το χιούμορ και τις ενδιαφέρουσες και πολύτιμες συμβουλές της σε επαγγελματικά και προσωπικά ζητήματα μου... αλλά κυρίως γιατί δεν έπαψε ούτε στιγμή να πιστεύει σε μένα...ακόμα και όταν εγώ η ίδια είχα πάψει να πίστευω στον εαυτό μου. Αυτό που κυρίως εκτίμησα στα μαθήματα που κάναμε μαζί ήταν πως κάθε φορά δουλεύαμε ή μάλλον "εξερευνούσαμε" τα κομμάτια δοκιμάζοντας καινούργια πράγματα μακριά από μανιέρες και απόλυτες απόψεις προκειμένου να φτάσουμε σε ένα αποτέλεσμα που θα ικανοποιούσε και τις δύο. Μια ξεχωριστή δασκάλα που με ενέπνευσε, ένα μοναδικός άνθρωπος που με βοήθησε να κάνω το πιο μεγάλο μου όνειρο πραγματικότητα..."

Η προετοιμασία μου ήταν 12 μαθήματα από τα οποία καθένα ήταν ξεχωριστό. Θυμάμαι ότι ένα από τα πρώτα πράγματα που μου είχατε πει ήταν ότι δεν πρέπει να παλεύω με τις γνώσεις που ήδη έχω, απλά θα μάθω κάτι κανούργιο και διαφορετικό. Ήταν ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που με έκανε να σας εμπιστευτώ από την αρχή. Όπως επίσης και το γεγονός ότι δεν κάνατε ποτέ κακοπροαίρετη κριτική στη δουλειά μου. Όλες οι παρατηρήσεις και οι οδηγίες σας με οδηγούσαν στο να θέλω να βελτιώνομαι και να έχω ακόμα περισσότερη όρεξη για το επόμενο μάθημα. Βέβαια το πιο σημαντικό μάθημα υποκριτικά που πήρα είναι να μην σκέφτομαι. Μια χαρακτηριστική φράση που μου λέγατε " Μην το σκέφτεσαι, μέτρα μέχρι το πέντε και ξεκίνα ". Δύσκολη οδηγία για κάποιον που έχει μάθει να σκέφτεται πολύ, αλλά μπορεί να ήταν και η πιο χρήσιμη. Ένα άλλο πράγμα που μου είχε κάνει εντύπωση ήταν ότι δεν σχολιάζατε ποτέ την δουλειά που κάνατε με άλλους μαθήτες σας. Αυτό το λέω επειδή εκείνη την περίοδο έκανε μαζί σας προετοιμασία και μια φίλη μου και ποτέ δεν έμαθα τι λέγατε στο μάθημα ή τι κάνατε. Με αυτό συνειδητοποίησα ότι σέβεστε όλους τους μαθητές σας, το οποίο είναι εξαιρετικό. Φυσικά δεν θα μπορούσα να αναφέρω το γεγονός ότι καθόλη την διάρκεια της προετοιμασίας είχατε σιγουριά ότι θα τα κατάφερνα να περάσω στην σχολή που ήθελα και αυτό με βοήθησε να αποκτήσω περισσότερη αυτοπεποίθηση και φυσικά να το πιστέψω και εγώ. Μέχρι και καραμέλες για το λαιμό μου δίνατε ( βιολογικές να τονίσω ). Αυτο το αναφέρω επειδή μερικές φορές τα πιο μικρά πράγματα κάνουν την διαφορά. Και όταν έχεις έναν άνθρωπο απέναντι σου που σε ξέρει για τόσο λίγο καιρό και ενδιάφερεται για σένα, τότε ξέρεις ότι είναι ο σωστός άνθρωπος να σε βοήθησει. Δε νοιάζεται δηλαδή μόνο για τα λεφτά σου. Η ανθρώπινη σχέση που αναπτύχθηκε κατά την διάρκεια των μαθημάτων ήταν το καλύτερο από όλα πιστεύω, επειδή με αυτή τη βάση μετατράπηκε και όλη η διαδικασία της προετοιμασίας για εμένα πιο όμορφη και πιο επικοδομητική.
Μανταλένα Παπαδάτου
American Academy of Dramatic Arts NY
Class 2013

Η Όλγα είναι life coach και όχι μόνο μια απλή δασκάλα υποκριτικής. Είμαι στην Αμερική ήδη 5 χρόνια, ζω και εργάζομαι ως ηθοποιός. Η σταθερή ζωντανή φωνή της καθώς και τα μεγάλα της μάτια γεμάτα αποφασιστικότητα, υπάρχουν ακόμα ζωντανά μέσα μου. Με έκανε να πιστεύω στον εαυτό μου γιατί αυτή πίστεψε πρώτα σε εμένα κ εγώ σε αυτή. Πήρα δύναμη από την δίκη της αποφασιστικότητα και δύναμη να κάνω το μεγάλο βήμα που τότε φάνταζε τρελό και εξωπραγματικό. Η Όλγα Τζωρτζ είναι ένας άνθρωπος και καλλιτέχνης που, όχι μόνο γνωρίζει την τέχνη της υποκριτικής αλλά και την ανθρώπινη φύση. Δεν κρίνει με τα μάτια, μόνο ακούει και αγαπάει. Οι άνθρωποι γύρω της ανθίζουν, ανοίγουν τα φτερά τους και πετάνε μακριά. Ήταν και είναι η βάση που κάθε καλλιτέχνης χρειάζεται για να νοιώσει ασφάλεια ώστε να μπορέσει να αναπτυχθεί και να εξελιχθεί. Με την γνώση της φωτίζει το μυαλό μας και με την αγάπη της την καρδιά μας. Σε ευχαριστώ Ολγα Τζωρτζ

Σοφία Τσεκούρα
American Academy of Dramatic Arts NY
C
lass - Summer 2011

Η Όλγα Τζωρτζ με βοήθησε να ανακαλύψω τη μοναδικότητα μου ως καλλιτέχνης και στη συνέχεια να την εκφράσω χωρίς φόβο. Οι μέθοδοι και οι τεχνικές που χρησιμοποιεί με κάνανε να νιώθω αυτοπεποίθηση και σιγουριά μπροστά στην επιτροπή που έκανα ακρόαση, στη Νέα Υόρκη. Ήξερα κάθε μου κίνηση χωρίς να ψάχνω με ανασφάλεια να καλύψω κενά μέσα στο χρόνο με αποτέλεσμα να απολαύσω και να “παίξω” στην ακρόαση.
Βασιλεία Τερζάκη
American Academy of Dramatic Arts NY
Class 2008
Αθανάσιος Κρομμύδας
American Academy of Dramatic Arts NY
Class 2014
Έλενα Κροτσιάνι
American Academy of Dramatic Arts
Class 2015

"Είχα αποφασίσει να σπουδάσω στην AADAπολύ πριν μάθω για την Όλγα, αλλά δεν τολμούσα να πάω στην ακρόαση επιλογής σπουδαστών, λόγω ανασφαλειών και μιας αίσθησης μη ετοιμότητας. Η Όλγα μου δίδαξε τεχνική υποκριτικής και με τον τρόπο της με έκανε όχι μόνο να πιστέψω στις ικανότητές μου, αλλά να μην βλέπω την ώρα να πάω στην ακρόαση! Στα μαθήματα μαζί της δεν καταλάβαινα πως πέρναγε ο χρόνος.

Η Όλγα δεν υποδεικνύει τον «κατάλληλο» τρόπο με τον οποίο παίζεται ένας ρόλος, αλλά σου δίνει τα εργαλεία να τον χτίσεις εσύ ρεαλιστικά χρησιμοποιώντας τις πτυχές του εαυτού σου. Έτσι η εκτέλεση δεν είναι ποτέ μια ρουτίνα, είναι πάντα κάτι καινούριο, διαφορετικό και συνδεδεμένο με τον ψυχισμό σου την εκάστοτε στιγμή. Αυτό διδάσκεται και είμαι χαρούμενη που η Όλγα μου άνοιξε τον δρόμο σε αυτή τη δημιουργική κατεύθυνση.
Olga George (c) 2018. All Rights Reserved.
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΕΦΑΝΟΥΡΗ
New York 2017

"Δεν μπορώ να το κάνω" , "Δεν έχω τα προσόντα", "Δεν θα τους αρέσω"..... Είναι μόνο λίγες από τις προτάσεις  που χρησιμοποιούμε οι νέοι ηθοποιοί .Κάποιοι περισσότερο κάποιοι λιγότερο. Όλα θέλουν τον χρόνο τους , η εξέλιξη ενός ηθοποιού, η πίστη στον εαυτό του, οι αποφάσεις του, μα πιο πολύ η αποδοχή στον ίδιο του τον εαυτό. Έχοντας την Όλγα κοντά μου νιώθω πάντα πιο ασφαλής, πιο δυνατή, πιο έτοιμη. Αυτό είναι ότι καλύτερο μπορείς να έχεις ως εκπαιδευόμενος από τον καθοδηγητή σου. Να είσαι προστατευμένος, να μην νιώθεις ότι κρίνεσαι συνεχώς, αλλά να δημιουργείς και να εκφράζεσαι όσο πιο ελεύθερα μπορείς. Όμως αυτό που μου δίνει δύναμη, είναι που φεύγοντας από κοντά της, μου έδωσε όλη την θετική της ενέργεια. Μου λείπουν τα μαθήματα μας γιατί κάθε φορά ανακαλύπτω και κάτι καινούργιο για τον εαυτό μου, και είναι τόσο συναρπαστικό να λες …” Για κοίτα τι μπορώ να κάνω τόσο εύκολα”. Το ευχαριστώ είναι πολύ λίγο για να σου εκφράσω πόσο καλά νιώθω τώρα που είμαι στην άλλη άκρη της γης. Όποια αρνητική σκέψη κάνω, έρχεσαι εσύ φανταστική μου δασκάλα και σε ακούω να λες “ it’s fine, now leave it behind”.
OLGA GEORGE acting classes